5.0
Toplamda 0 oy verildi.
  • Tek Part
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Bullet Train
720P
  • 211İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Bullet Train

Kôtarô Isaka’nın Japonya’da çok satan romanı Maria Beetle’dan uyarlanan Bullet Train, görevleri için bir hızlı trende bulunan beş ayrı suikastçının hedeflerinin kesiştiğini fark etmeleriyle gelişenleri anlatıyor.

  Tür: Uncategorized
  Etiketler: , ,
  1. Steven Spielberg, Ryan Gosling’in Yeni Aksiyon Filmi “The Fall Guy”a Bayılmış!
      6 ay Önce   74
    Steven Spielberg, Ryan Gosling’in Yeni Aksiyon Filmi “The Fall Guy”a Bayılmış! Ryan Gosling, Steven Speilberg ile tanışmasını ve filme verdiği tepkiyi anlattı.
    Ryan Gosling Başrollü “The Fall Guy”dan Yeni Fragman
      7 ay Önce   65
    Ryan Gosling Başrollü “The Fall Guy”dan Yeni Fragman David Letich imzalı aksiyon filminden Super Bowl fragmanı yayınlandı.
    Marvel Yıldızları Chris Hemsworth ve Scarlett Johansson, Bu Kez Transformers İçin Bir Araya Geliyor
      1 yıl Önce   151
    Marvel Yıldızları Chris Hemsworth ve Scarlett Johansson, Bu Kez Transformers İçin Bir Araya Geliyor "Transformers One" adlı animasyon filmin seslendirme kadrosu açıklandı.
    Netflix’te en çok izlenen filmler belli oldu!
      2 yıl Önce   125
    Netflix’te en çok izlenen filmler belli oldu! Netflix, 26 Aralık ile 1 Ocak tarihleri aralığında en çok izlenen filmleri açıkladı. Birinci yapım, dikkat çekti.
    Netflix’te en çok izlenen filmler belli oldu!
      2 yıl Önce   204
    Netflix’te en çok izlenen filmler belli oldu! Netflix, 19 Aralık ile 25 Aralık tarihleri aralığında en çok izlenen filmleri açıkladı. Listenin başındaki yapım, oldukça dikkat çekti.
Yorum Alanı