5.0
Toplamda 0 oy verildi.
  • Fragman
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
jOBS
İMDb 5.6 720P
  • 103İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

jOBS

(imdb: 5.6 )
Apple’ın kurucusu olan ve 2011 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybeden teknoloji ve endüstri dahisi Steve Jobs’un gençlik yıllarından başlayan hayat hikayesini anlatan jOBS - 2013 filmi. Jobs'un ilk başarılarını izleyeceğimiz filmde aynı zamanda düşüşlerini ve tekrar ayağa kalkışlarını izleyerek bu önemli mucidin mücadelesine tanık olacağız. Hiç bir hayat düz bir çizgide ilerlemez bu film yani jOBS - 2013 bunların en iyi örneklerinden. jOBS - 2013 Türkçe Altyazılı HD olarak izlemeniz için hazır. İyi seyirler onfilmizle.com

  Tür: Dram Filmleri
  1. Fremantle ve GAİN Yeni İçerik Anlaşmalarını Duyurdu
      10 ay Önce   66
    Fremantle ve GAİN Yeni İçerik Anlaşmalarını Duyurdu GAİN, Fremantle ile yapılan yeni içerik işbirliğinin detaylarını paylaştı.
    Darren Aronofsky’den Elon Musk Filmi Geliyor!
      11 ay Önce   78
    Darren Aronofsky’den Elon Musk Filmi Geliyor! A24, Darren Aronofsky'nin yöneteceği Elon Musk biyografik filmi için çalışmalara başladı.
    Oscar ödüllü yönetmenden: Elon Musk’ın hayatı film oluyor
      2 yıl Önce   118
    Oscar ödüllü yönetmenden: Elon Musk’ın hayatı film oluyor Elon Musk'ın hayatı film oluyor. Oscar ödüllü yönetmen Alex Gibney, Musk'ın dünyaya etkisini ele alacak bir belgesel hazırlıyor.
    Gezici Festival Yarın Ankara’dan Yolculuğuna Başlıyor!
      2 yıl Önce   145
    Gezici Festival Yarın Ankara’dan Yolculuğuna Başlıyor! Festival, yarından itibaren 8 Aralık’a kadar Ankara’da perdelerini açacak.
Yorum Alanı