5.0
Toplamda 0 oy verildi.
  • Fragman
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Diana
İMDb 5.3 720P
  • 129İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Diana

İMDB: 5.3 1997’de şüpheli bir trafik kazası ile hayatını kaybeden Prenses Diana’yı beyazperdeye taşıyan film, Leydi Di ve onun Dodi Fayed’den önceki Pakistanlı sevgilisi kalp cerrahı Hasat Khan ile olan ilişkisine odaklanıyor. Kimilerine göre Dr. Hasnat Kahn, Leydi Diana'nın hayatının aşkıydı ve iki yıl süren bu ilişkiden sonra derin bir aşk acısı yaşamaya başladı. Bu süreçte Dodi Al-Fayed ile birlikte olmaya başlaması kimilerine göre Kahn'ı unutumadığı ve bu şekilde cezalandırdığı içindi. 1997 yılında şaibeli bir trafik kazası meydana geldi ve henüz 36 yaşında Leydi Diana, tüm bu sırları da yanına alarak hayata veda etti. Bu kaza sadece kraliyet ailesi için değil, tüm dünya için büyük bir şoktu.
Prenses Diana ve Hasnat Kahn’ın 1995-1997 yılları arasında yaşadıklarından yola çıkarak Prenses'in bu dönemini anlatan filmin yönetmenliğini Oliver Hirschbiegel üstlenirken başrolde Naomi Watts’ı seyrediyoruz. İyi seyirler onfilmizle.com

  1. ABD Box Office: “Indiana Jones ve Kader Kadranı” Beklentileri Tutturamadı
      1 yıl Önce   128
    ABD Box Office: “Indiana Jones ve Kader Kadranı” Beklentileri Tutturamadı Beşinci Indiana Jones filmi Amerika gişesinin yeni lideri oldu.
    Vizyondaki Filmler: “Gizemli Mesaj”, “Indiana Jones ve Kader Kadranı”, “Sisu”
      1 yıl Önce   114
    Indiana Jones Ruhunu Yakalayan Macera Filmleri
      1 yıl Önce   109
    Indiana Jones Ruhunu Yakalayan Macera Filmleri "Indiana Jones ve Kader Kadranı"nı beklerken bu filmlere de göz atabilirsiniz...
    “Indiana Jones ve Kader Kadranı”ndan Altyazılı Yeni Fragman!
      1 yıl Önce   128
    “Indiana Jones ve Kader Kadranı”ndan Altyazılı Yeni Fragman! Indiana Jones'un yeni macerası 30 Haziran'da sinemalarda!
    Indiana Jones 5 geliyor! İşte fragman ve vizyon tarihi
      2 yıl Önce   145
    Indiana Jones 5 geliyor! İşte fragman ve vizyon tarihi Indiana Jones and the Dial of Destiny fragmanı yayınlandı. Yeni Indiana Jones filmi 14 yıl sonra geliyor. İşte detaylar.
Yorum Alanı