Joker 2 filmi için büyük Harley Quinn sürprizi!

Joker 2 filmi için büyük Harley Quinn sürprizi!

Ekim 14, 2022

142 Okunma

Büyük beğeni toplayan Joker'in devam filmi hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı. Buna göre filmde Harley Quinn rolünde Lady Gaga olacak.

Joaquin Phoenix’in başrolünde yer aldığı Joker filmi büyük beğeni toplamış ve gözler ikinci filme çevrilmişti. Geçtiğimiz günlerde filmin yönetmeni Todd Philips yaptığı bir Instagram paylaşımı ile ikinci filmin ismini paylaştı. Şimdi ise yeni film ile ilgili büyük bir iddia ortaya atıldı.

Lady Gaga, Harley Quinn rolünü üstlenecek

Gelen bilgilere göre Oscar ödüllü Lady Gaga, Joker 2 filmi için Harley Quinn rolünü üstlenecek. Yapılan iddialara göre Lady Gaga ile bu rol için görüşmeler sürüyor. Harley Quinn rolü için Lady Gaga’nın tercih edilmesi ile Joker: Folie à deux filminin bir müzikal olacağı da konuşulmaya başlandı.

joker virüsü

Henüz Joker: Folie à deux filmi hakkında bildiklerimiz oldukça sınırlı. Ancka ilk filmin başarısının ardından beklentilerin oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım Scott Silver ve Todd Phillips nasıl bir Joker devam filmi ile karşımıza çıkacak.

Peki siz Joker 2 filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Lady Gaga, Harley Quinn için doğru karar olur mu? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

harley quinnJoaquin PhoenixjokerJoker 2lady gaga

Yorum Alanı