5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Kelly Cal
İMDb 6.1 720P
  • 192İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Kelly Cal

İMDB: 6.1 Yeni neslin başarılı temsilcilerinden Jonny Weston ve çok yönlü isim Juliette Lewis’i bu film bir araya getirdi.

Juliette Lewis, Kelly & Cal’de rockçı bir anneyi canlandırıyor. Ona eşlik eden ise tekerlikli sandalyeye sevk edildiği hayata karşı hala umut dolu olan Jonny Weston İyi seyirler onfilmizle.com 

  Etiketler: , , , ,
  1. “Venom: Son Dans” Filminin Fragmanı Yayınlandı!
      2 hafta Önce   21
    “Venom: Son Dans” Filminin Fragmanı Yayınlandı! "Venom: Son Dans" ile final yapan "Venom" Üçlemesinden yeni fragman yayınlandı!Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı "Venom: Son Dans" filminden yeni bir fragman izleyicilerle buluştu. 25 Ekim 2024’te vizyona girecek olan bu yapım, "Venom" üçlemesinin finalini oluşturuyor.Filmde Eddie Brock ve Venom, artık tek vücutta yaşamaya alışmış birer kaçak olarak kendi dünyalarından kaçmaya çalışıyorla...
    2024 Emmy Adayları Açıklandı: “Shōgun” ve “The Bear” Zirvede!
      3 ay Önce   110
    2024 Emmy Adayları Açıklandı: “Shōgun” ve “The Bear” Zirvede! 76. Emmy Ödülleri'nin adayları açıklandı, ödüller 15 Eylül'de sahiplerini bulacak.
    “Jackpot” Fragman: John Cena, Awkwafina’yı Cinayet Piyangosundan Koruyor!
      3 ay Önce   64
    “Jackpot” Fragman: John Cena, Awkwafina’yı Cinayet Piyangosundan Koruyor! Simu Liu'nun da rol aldığı aksiyon komedisi Prime Video'da yayınlanacak.
    Ryan Gosling Başrollü “The Fall Guy”dan Yeni Fragman
      8 ay Önce   68
    Ryan Gosling Başrollü “The Fall Guy”dan Yeni Fragman David Letich imzalı aksiyon filminden Super Bowl fragmanı yayınlandı.
    2024 Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu!
      9 ay Önce   60
    2024 Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu! 75. Emmy Ödülleri dün gece gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu!Bu yıl 75. kez dağıtılan Emmy Ödülleri için kazananlar belli oldu. 2024 Emmy Ödüllerine “The Bear” ve “Succession” dizileri damga vurdu.2024 Emmy Ödülleri kazananlar tam listesini aşağıda bulabilirsiniz;En İyi Drama DizisiKAZANAN: SuccessionAndorBetter Call SaulThe CrownHouse of the DragonThe Last ...
Yorum Alanı