5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Efsane Legend
İMDb 7.1 720P
  • 261İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Efsane Legend

İMDB: 7.1 ( 53.390 kişi oy kullanmıştır. ) ( 3 ödül ve 7 adaylık. ) İkiz gangsterler Ronald ve Reginald Kray, 1950-1960 yılları arasında Londra'yı terörize etmektedirler. Tom Hardy'yi iki karakterde izleyeceğimiz filmin yönetmeni, Akademi Ödüllü Brian Helgeland. Filmi L.A. Confidential ve Mystic River'ın senaristi kaleme aldı. Gerçek bir hikaye olduğundan film, biyografi özelliği de taşıyor. İyi seyirler onfilmizle.com

  Etiketler: , , , , , ,
  1. “Ben Efsaneyim 2” Will Smith’i Nasıl Geri Getirecek?
      2 yıl Önce   159
    “Ben Efsaneyim 2” Will Smith’i Nasıl Geri Getirecek? Devam filmini hayata geçirebilmek için, ilk filmin alternatif sonuna dönülüyor.
    “Dune: Prophecy” Dizisi Ülkemizde BluTV’de Yayınlanacak!
      2 ay Önce   35
    “Dune: Prophecy” Dizisi Ülkemizde BluTV’de Yayınlanacak! “Dune” yan yapımı “Dune: Prophecy” dizisi BluTV’ye gelecek!HBO orijinal yapımı dizileri kütüphanesine devam eden BluTV, tüm dünyanın yakından takip ettiği “Dune” film serisinin yan yapımı “Dune: Prophecy” dizisini yayınlayacağını duyurdu. Resmi ikinci teaserı yayınlanan dizi Kasım ayında BluTV’den izlenebilecek.Ünlü yazar Frank Herbert tarafından yaratılan ve Paul Atreides'in yükseliş...
    Russo Kardeşler, Gelecek “Avengers” Filmlerini Yönetebilir!
      2 ay Önce   29
    “Süper Mario Kardeşler Filmi”nin Başarısını Daha Fazla Nintendo Filmi Takip Edecek
      1 yıl Önce   121
    “Süper Mario Kardeşler Filmi”nin Başarısını Daha Fazla Nintendo Filmi Takip Edecek Nintendo'nun efsanevi oyun yaratıcısı Shigeru Miyamoto daha fazla film uyarlaması geleceğini doğruladı.
    Marvel filmleri hangi sırayla izlenir?
      1 yıl Önce   164
    Marvel filmleri hangi sırayla izlenir? 20'den fazla yapımdan oluşan; Marvel filmleri hangi sırayla izlenmeli? Avengers izleme sırası nasıl olmalı? İşte Marvel izleme sırası!
Yorum Alanı