5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Savaşın Gölgesinde
İMDb 7.0 720P
  • 375İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Savaşın Gölgesinde

İspanyol İç Savaşı'nı (1936-1939) başlatan askeri isyanın ilk günlerinde yazar Miguel de Unamuno, hüküm süren siyasi kaosun sona ereceği ümidiyle ayaklanmayı destekler. Ancak çatışma kanlı hale geldiğinde, Unamuno ilk pozisyonunu sorgulamalıdır. İspanyada iç savaş zamanı, yaşanan kaosu, adil olmayan durumları, insanlığın bütün kirli arzularını ve vahşeti ele alan bir yazarın kaleminden savaş kelimesini tam anlamı ile neleri barındırdığını izleyebileceğiniz gerçekçi bir savaş filmi. Keyifli seyirler dileriz.

  Etiketler: , , , , ,
  1. Ankara Film Festivali Afişi ve Dünya Sineması Programı Açıklandı!
      2 yıl Önce   200
    Ankara Film Festivali Afişi ve Dünya Sineması Programı Açıklandı! Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 33. Ankara Film Festivali için geri sayım başladı.
    Netflix Türkiye’de En Çok İzlenen Diziler (10 – 16 Ekim)
      2 yıl Önce   151
    Netflix Türkiye’de En Çok İzlenen Diziler (10 – 16 Ekim) Netflix Türkiye 10 - 16 Ekim 2022 haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı Engin Günaydın'lı 
Yorum Alanı