5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Lol
İMDb 4.4 720P
  • 320İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Lol

Güzel kadınların yer aldığı filmde 18 yaşında bir kızın hayat hikayesini anlatmaktadır. Annesi ve erkek arkadaşı arasında geçen olaylar mileyi ergen yaşta eğlencenin peşinde sürükleyerek yaşanan olayları üzerinden atmak için uğraşacaktır. Fransız ve Amerika yapımcılar arasında gösterime giren film vizyona girdiği zaman pek tutulmamıştı. Genç kız filmleri izlemek isteyenler için güzel bir seçenektir izleyenler tarafından güzel yorumlarınızı bekliyorum...onfilmizle.com keyifli seyirler diler.

  Etiketler: , , , , ,
  1. Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (13 Eylül 2024)
      3 hafta Önce   48
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (13 Eylül 2024) Bu hafta 4'ü yerli 11 film vizyona giriyor!Ünlü vampir serisi "Alacakaranlık"ın ilk üç filmi yeniden vizyonda.Alacakaranlık (Twilight)Süre: 121dkTür: Dram, Fantastik, RomantikYönetmen: Catherine HardwickeSenarist: Melissa RosenbergYapımı: 2008 - İngiltere ,  ABDOn yedi yaşındaki Isabella Swan (Kristen Stewart), babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere Washington’da küçük bi...
    Fransız Yıldız Anouk Aimée Hayatını Kaybetti
      4 ay Önce   44
    Fransız Yıldız Anouk Aimée Hayatını Kaybetti "La Dolce Vita" ve "A Man and a Woman" gibi filmlerle tanınan Fransız oyuncu 92 yaşında hayatını kaybetti.
    MUBI Haziran Seçkisinin Öne Çıkan Filmleri
      4 ay Önce   56
    MUBI Haziran Seçkisinin Öne Çıkan Filmleri Haziran ayında MUBI'ye hangi filmler geliyor?
    Julia Louis-Dreyfus’lu A24 Dramı “Tuesday”den Fragman
      8 ay Önce   67
    Julia Louis-Dreyfus’lu A24 Dramı “Tuesday”den Fragman Ölüm, kızının kaybıyla mücadele eden bir annenin karşısına konuşan bir papağan olarak çıkar...
    Henry Cavill’li “Argylle”ın Gizemli Yazarı Taylor Swift mi?
      9 ay Önce   61
    Henry Cavill’li “Argylle”ın Gizemli Yazarı Taylor Swift mi? Yönetmen Matthew Vaughn çılgın internet teorisine son noktayı koydu.
Yorum Alanı