5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Bar Bahar
İMDb 7.2 4K
  • 346İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Bar Bahar

Muhafazakar ve modern hayat arasında sıkışıp kalan üç genç kızın hikayesi… Kızları gece Tel Aviv sokaklarında özgürlüğün ve eğlencenin tadını çıkarırken portreleyen yapım, aynı zamanda onların muhafazakar ailelerinin karşısında da yaşadığı zorlukları aktarıyor..onfilmizle.com iyi seyirler diler.. onfilmizle.com keyifli seyirler diler.

  Tür: Dram Filmleri
  Etiketler: , , ,
  1. Yasemin Kay Allen, “Bahar” Dizisine Katılıyor!
      4 ay Önce   46
    Yasemin Kay Allen, “Bahar” Dizisine Katılıyor! Yasemin Kay Allen, “Bahar” dizisi kadrosunda!Show TV'nin sevilen dizisi “Bahar”ın kadrosuna, önemli bir isim daha katıldı: Yasemin Kay Allen.Ayça Üzüm'ün senaryosunu kaleme aldığı dizi ve Neslihan Yeşilyurt'un yönettiği, MF Yapım imzalı dizide Allen, 12. bölümden itibaren yer alacak. Allen, dizide Dora Ersoy karakterini canlandıracak.“Bahar” dizisinin konusu ne?Bahar'ı...
    Ryan Murphy İmzalı “Feud: Capote vs. The Swans” 17 Nisan’dan İtibaren Disney+’ta!
      6 ay Önce   58
    Ryan Murphy İmzalı “Feud: Capote vs. The Swans” 17 Nisan’dan İtibaren Disney+’ta! Ödüllü antoloji dizisinin ikinci kısmında ünlü yazar Truman Capote ve onu çevreleyen elit bir kadın grubunun hikayesi anlatılıyor.
    “Barış Akarsu Merhaba” Gişeye Zirveden Giriş Yaptı!
      2 yıl Önce   188
    “Barış Akarsu Merhaba” Gişeye Zirveden Giriş Yaptı! 102 bin seyirciyle açılış yapan film yerli gişenin zirvesine yerleşti.
    “Barış Akarsu Merhaba” 18 Kasım’da Seyirciyle Buluşuyor!
      2 yıl Önce   252
    “Barış Akarsu Merhaba” 18 Kasım’da Seyirciyle Buluşuyor! Merakla beklenen film 18 Kasım'da sinemalarda!
    Yeniden Çevrim “Speak No Evil” Fragmanı Yayınlandı!
      5 ay Önce   40
    Yeniden Çevrim “Speak No Evil” Fragmanı Yayınlandı! 2022'ye damga vuran Danimarka yapımı korku filmine Amerikan uyarlaması geliyor.
Yorum Alanı