5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Ji hun
İMDb 7.0 1080P
  • 293İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Ji hun

Ji hun 2021 izle, Film izle sayfamızda Ji hun filmi Türkçe Dublaj ve altyazılı yayınlandı. Full hd film izleme keyfini bizimle yaşayın.

Bir ikilem içerisinde kalan savcı ile karısının hikayesini konu eden filmde, bir cinayeti araştırmak ile görevli savcıya karısı yardımcı olmaktadır. Dosya derinleştikçe karşılaştıkları gizem daha da büyüyecek ölüm ile yaşama dair bir ikilem ortaya çıkacaktır. filmzilerhd.com keyifli seyriler.

  Etiketler: , , , , ,
  1. Viggo Mortensen “The Hunt For Gollum” İçin Aragorn Rolüne Dönmeye Hazır!
      4 ay Önce   75
    Viggo Mortensen “The Hunt For Gollum” İçin Aragorn Rolüne Dönmeye Hazır! Andy Serkis "The Hunt For Gollum"da hem Gollum rolüne dönüyor hem de yönetmen koltuğuna geçiyor.
    IMDb’ye göre dünyanın en iyi 100 dizisi! İşte liste
      2 hafta Önce   66
    IMDb’ye göre dünyanın en iyi 100 dizisi! İşte liste Bu içeriğimizde IMDb verilerine göre dünyanın en iyi dizilerini sizin için sıraladık. İşte en iyi 100 dizi...
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (23 Ağustos 2024)
      4 hafta Önce   35
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (23 Ağustos 2024) Bu hafta 4'ü yerli 10 film vizyona giriyor!Aralarında merakla beklenen yeniden çevirim "The Crow: Ölümsüz" (The Crow) ve Zoë Kravitz'in ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi "Gözlerini Kırp" (Blink Twice) da var.Seventeen Tour 'Follow' Again to CinemasSüre: 103dkTür: Belgesel, MüzikalYapımı: 2024 - Güney KoreGüney Koreli müzik grubu Seventeen'in Seoul Dünya Kupa...
    Park Chan-wook’un Yeni Kara Komedi Filmi “I Can’t Help It”in Teaser İlk Afiş Geldi
      1 ay Önce   33
    Park Chan-wook’un Yeni Kara Komedi Filmi “I Can’t Help It”in Teaser İlk Afiş Geldi "I Can't Help It", Costa Gavras imzalı "Ax" filminin yeniden çevrimi.
    Ayvalık Uluslararası Film Festivali için Heyecan Başlıyor
      2 ay Önce   48
    Ayvalık Uluslararası Film Festivali için Heyecan Başlıyor 17-22 Eylül'de düzenlenecek olan Ayvalık Uluslararası Film Festivali'nin programı belli oldu.
Yorum Alanı