5.0
Toplamda 0 oy verildi.
  • Tek Part
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Dark City
720P
  • 160İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Dark City

John Murdock, bir sabah nasıl geldiğini bilmediği yabancı bir otel odasında uyanır ve vahşice işlenmiş cinayetlerin katili olarak arandığını fark eder. Hafızasını kaybetmiş olduğu için cinayetleri işleyip işlemediğini dahi hatırlıyamamaktadır. Yeraltında yaşayan garip canlılarla karşılaşır. The Strangers olarak tanımlanan, zamanı durdurma ve dünyanın fiziksel yapısını değiştirme gücüne sahip olan bu yaratıklar, direkt olarak insan beynine hakim olabilmekte ve olayları istedikleri şekilde yönlendirebilmektedirler. Bu yaratıkların bir şekilde yokedilmesi gerekmektedir ve bunu yapabilecek tek kişi de Murdocktur. Esrarengiz Dr. Schreber’in yardımıyla bir adım ileri giderek çocukluğundan ve karısı Emma ile ilgili anılardan birşeyler hatırlamaya başlayan Murdock, bu anılar sayesinde suçlandığı cinayetlerle ilgili kendisine yardımcı olacak bir takım ipuçları elde etmeyi başarır.

  Etiketler: , , , ,
  1. Oscar 2024: 10 Kategoride Finalistler Açıklandı
      9 ay Önce   91
    Oscar 2024: 10 Kategoride Finalistler Açıklandı "Kuru Otlar Üstüne" En İyi Uluslararası Film kategorisinde finale kalamadı.
    IMDb’ye göre dünyanın en iyi 100 dizisi! İşte liste
      2 hafta Önce   65
    IMDb’ye göre dünyanın en iyi 100 dizisi! İşte liste Bu içeriğimizde IMDb verilerine göre dünyanın en iyi dizilerini sizin için sıraladık. İşte en iyi 100 dizi...
    “And Just Like That” 2. Sezon Ne Zaman Geliyor?
      1 yıl Önce   103
    “And Just Like That” 2. Sezon Ne Zaman Geliyor? "Sex and the City" efsanesi devam ediyor.
    IMDb puanlarına göre en iyi filmler! (2023)
      1 yıl Önce   146
    IMDb puanlarına göre en iyi filmler! (2023) Bu içeriğimizde IMDb puanlarına göre en iyi filmleri sizler için bir araya getirdik. İşte IMDb Top 10 filmler...
Yorum Alanı