5.0
Toplamda 0 oy verildi.
  • Tek Part
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Sadece Sen
1080P
  • 184İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Sadece Sen

Karmaşık ve zor bir dönemden geçen eski boksör Ali (İbrahim Çelikkol) ile sıradan bir hayat süren görme engelli Hazal’ın (Belçim Bilgin) tanışmasının ardından bir süre sonra aralarında büyük bir aşk başlar. Çekingen ve durgun bir ruh hali yaşayan Ali’nin kalbi Hazal’a atmaya başlar. Karşılıklı bu aşk bir gün Hazal’ın hikayesini anlatmasıyla yeni bir boyut kazandırır. Hazal’ın hikayesi Ali’ye hayatındaki yanlışları hatırlatacaktır. Hayatını Hazal’a adayan Ali’nin aşkı için son bir dövüşe daha çıkması gerekecektir. Film Güney Kore yapımı Only You/Always filminden uyarlanmıştır.

  Etiketler: , , , , ,
  1. “All Of Us Strangers” 20 Mart’tan İtibaren Sadece Disney+’ta!
      6 ay Önce   65
    “All Of Us Strangers” 20 Mart’tan İtibaren Sadece Disney+’ta! Andrew Scott ve Paul Mescal’ın başrolü paylaştığı "All Of Us Strangers" 20 Mart’ta Disney+ kütüphanesine ekleniyor.
    “The Last of Us”ın 2. Sezon Hazırlıkları Senaristler Grevi Nedeniyle Durdu
      1 yıl Önce   102
    “The Last of Us”ın 2. Sezon Hazırlıkları Senaristler Grevi Nedeniyle Durdu Hollywood'lu senaristlerin grevi nedeniyle ertelenen yapımlar giderek artıyor...
    Marvel’ın “Blade” Filmine Şimdi de Senaristlerin Grevi Darbe Vurdu
      1 yıl Önce   158
    Marvel’ın “Blade” Filmine Şimdi de Senaristlerin Grevi Darbe Vurdu Daha önce de çekimleri ertelenen "Blade" grevden etkilenen ilk büyük stüdyo filmi oldu.
    “Peaky Blinders” Filmi Hakkında Yeni Gelişme
      9 ay Önce   55
    “Peaky Blinders” Filmi Hakkında Yeni Gelişme Steven Knight çekimlerin yıl ortasında başlamasını umuyor.
    Darth Vader’ın Sesi, Usta Oyuncu James Earl Jones Hayatını Kaybetti.
      5 gün Önce   73
    Darth Vader’ın Sesi, Usta Oyuncu James Earl Jones Hayatını Kaybetti. Usta oyuncu James Earl Jones, yaşamını yitirdi.“Yıldız Savaşları” (Star Wars) serisinde Darth Vader karakterini seslendiren James Earl Jones, 93 yaşında hayatını kaybetti. Jones ayrıca “Aslan Kral” (The Lion King, 1994) filminde "Mufasa" karakterini de seslendirmişti.Jones’un vefatı ailesi tarafından paylaşıldı fakat ölüm sebebi henüz açıklanmadı. The Walt Disney Company'nin CEO'...
Yorum Alanı