5.0
Toplamda 0 oy verildi.
  • Tek Part
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Back Home
İMDb 6.0 720P
  • 202İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Back Home

Revenir izle
Back Home izle , Revenir izle , Back Home 2019 Filmi Türkçe Dublaj Altyazılı Full izle – Thomas, Drôme bölgesinin tepelerinden kaçmak için güneydoğu Fransa’daki Valence’deki uzak bir çiftlik evine gider. Kanada’daki ailesinden uzun süredir ayrı kaldığı için, oradaki bir hastanede annesinin ölümcül bir şekilde hasta olduğunu öğrendikten sonra geri döndü. Son olayları yavaş yavaş yakalayan Thomas, çiftliğin kasvetli mali durumu, babasının ve erkek kardeşinin umutsuzca sağcı siyasete dönüşmesi ve Mathieu’nun zamansız ölümünün ardındaki gerçek hakkında daha fazla şey öğrenir. Thomas hastanede annesi Catherine’i ziyaret eder, ancak umutsuz babası Michel’den çok az tepki alır ve şu anda çiftliği küçük oğlu Alex ile paylaşan Mathieu’nun eski kız arkadaşı Mona ile tanışır. Thomas, Alex’e yardım etmek için zamanının çoğunu onunla ilgilenerek ve yavaş yavaş vekil bir baba olmak için harcar – Mona’nın merakı da onun şefkatli, anlamsız varlığıyla uyandırılır.


Yapım yılı : 2019
5 Nisan 2022 10:39

tt9411900


IMDB : 6.0

Ülkesi :
Fransa


Yönetmen : Jessica Palud


Senaryo : Jessica Palud, Philippe Lioret, Diastème


Oyuncular : Adèle Exarchopoulos
Niels Schneider
Roman Coustère Hachez

Ödüller : 1 ödül & 1 nomination
Film Süresi : 77 dakika
Diğer Adları : Revenir


Kategori : Dram Filmleri izle

  Tür: Dram Filmleri
  Etiketler: , , , ,
  1. Dwayne Johnson, Henry Cavill’in Superman Olarak Dönmesi İçin Yıllarca Uğraşmış
      2 yıl Önce   171
    Dwayne Johnson, Henry Cavill’in Superman Olarak Dönmesi İçin Yıllarca Uğraşmış "Black Adam" ile DC Evreni'ne adım atan Dwayne Johnson, Superman'in dönüşünün arka planında neler yaşandığını anlattı.
    Thor: Love and Thunder hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak! İşte nedeni
      2 yıl Önce   163
    Thor: Love and Thunder hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak! İşte nedeni Marvel evreninin sevilen karakterlerinden Thor'un dördüncü filmi niteliğindeki Thor: Love and Thunder için can sıkan bir detay geldi.
    Spider-Man severlere müjde: beyaz perdeye geri geliyor!
      2 yıl Önce   132
    Spider-Man severlere müjde: beyaz perdeye geri geliyor! Spider-Man: No Way Home, geçtiğimiz Aralık ayında vizyona girdi. Oldukça beğenilen yapım için hayranlarını sevindiren haber geldi
Yorum Alanı