5.0
Toplamda 0 oy verildi.
  • Tek Part
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Yara
İMDb 6.5 720P
  • 127İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Yara

Yara izle
Yara izle , Yara 2018 Filmi Türkçe Dublaj Altyazılı Full izle – Yara, büyükannesiyle birlikte, sakinlerinin çoğunun öldüğü veya başka bir ülkeye gittiği uzak bir vadide yalnız yaşıyor. Yara bir gün genç bir yabancıyla karşılaşır.


Yapım yılı : 2018
17 Ocak 2020 11:27

tt7614016


IMDB : 6.5

Ülkesi :
Fransa
Iraq
Lebanon


Yönetmen : Abbas Fahdel


Senaryo : Abbas Fahdel


Oyuncular : Elias Freifer
Mary Alkady
Michelle Wehbe

Ödüller : 1 ödül & 5 Adaylık.
Film Süresi : 101 dakika
Diğer Adları : Yara


Kategori : Dram Filmleri izle , Romantik Filmleri izle

  1. “Stranger Things”in Yaratıcılarından Yeni Korku Dizisi Geliyor!
      2 ay Önce   68
    “Stranger Things”in Yaratıcılarından Yeni Korku Dizisi Geliyor! Netflix, Duffer kardeşlerin baş yapımcı olduğu "Something Very Bad Is Going To Happen" dizisinin siparişini verdi.
    “Dragon Ball”un Yaratıcısı Akira Toriyama Hayatını Kaybetti.
      7 ay Önce   54
    “Dragon Ball”un Yaratıcısı Akira Toriyama Hayatını Kaybetti. “Dragon Ball” serisinin yaratıcısı Akira Toriyama, 68 yaşında yaşamını yitirdi.Dünya çapında bir fenomen haline gelen ve milyonlarca hayran tarafından sevilen “Dragon Ball” serisinin yaratıcısı Akira Toriyama, 68 yaşında hayatını kaybetti. Yapım stüdyosu tarafından yapılan açıklamada, Toriyama'nın 1 Mart'ta akut subdural hematomdan vefat ettiği belirtildi.“Dragon Ball”, ilk kez 19...
    “Game of Thrones”un Yaratıcılarının İmzasını Taşıyan “3 Cisim Problemi” Dizisinden Yeni Fragman!
      8 ay Önce   74
    “Game of Thrones”un Yaratıcılarının İmzasını Taşıyan “3 Cisim Problemi” Dizisinden Yeni Fragman! Netflix’in  “3 Cisim Problemi” (The Three-Body Problem) dizisinden yeni fragman paylaşıldı!“Game of Thrones”un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss ile Alexander Woo’nun imzasını taşıyan “3 Cisim Problemi” (The Three-Body Problem) dizisinden yeni bir fragman yayınlandı! Çinli yazar Liu Cixin’in aynı adlı romanından uyarlanan dizi, 21 Mart 2024’te Netflix’te seyirciyle buluşacak. Kadro...
    “True Detective” Yaratıcısından Korku Filmi Geliyor
      11 ay Önce   73
    “True Detective” Yaratıcısından Korku Filmi Geliyor Nic Pizzolatto ve Blumhouse güçlerini birleştirdi.
    “Yaratılan”dan Yeni Fragman: Yaşam ile Ölüm, Delilik ile Dahilik Arasında…
      11 ay Önce   73
    “Yaratılan”dan Yeni Fragman: Yaşam ile Ölüm, Delilik ile Dahilik Arasında… Netflix'in Çağan Irmak imzalı yeni dizisi "Yaratılan" 20 Ekim'de başlıyor.
Yorum Alanı