5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Korku Evi
İMDb 6.0 1080P
  • 355İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Korku Evi

Küçük bir ailenin hikayesini konu alan film başarılı oyuncuların yer alması ile büyük beğeni kazanmıştır. Küçük bir şehire taşınan aile güzel bir ev bularak yerleşmeye başlamıştır. Zaman geçtikçe aile babası başta olmak üzere eşi ve çocukları yeni komşularının toplu katliam yaptığını keşfedecektir. Carig ailesi ile birlikte önceki evde oturanlar evini bulmaya çalışacaktır...onfilmizle.com keyifli seyirler diler.

  Etiketler: , , , ,
  1. Netflix’in Sevilen Korku Serisi Devam Ediyor: Yeni “Fear Street” Filmi Duyuruldu
      8 ay Önce   52
    Netflix’in Sevilen Korku Serisi Devam Ediyor: Yeni “Fear Street” Filmi Duyuruldu "Korku Sokağı" serisi "Fear Street: The Prom Queen" ile devam edecek...
    “Usher Evi’nin Çöküşü”: Netflix’in Korku – Gerilim Dizisinden İlk Fragman!
      1 yıl Önce   105
    Orijinal “Speak No Evil” Filminin Yönetmeni, James McAvoy’lu Yeniden Çevrimi Beğenmedi!
      5 dakika Önce   0
    Orijinal “Speak No Evil” Filminin Yönetmeni, James McAvoy’lu Yeniden Çevrimi Beğenmedi! Danimarka yapımı orijinal "Speak No Evil" (Gæsterne) filminin yönetmeni, James McAvoy'lu yeniden çevrimi eleştirdi.
    Demi Moore ve Margaret Qualley Başrollü Korku Filmi “The Substance”tan Yeni Fragman!
      1 ay Önce   32
    Demi Moore ve Margaret Qualley Başrollü Korku Filmi “The Substance”tan Yeni Fragman! Coralie Fargeat imzalı film Cannes'dan En İyi Senaryo ödülüyle ayrılıyor.
    Yeniden Çevrim “Speak No Evil” Fragmanı Yayınlandı!
      5 ay Önce   40
    Yeniden Çevrim “Speak No Evil” Fragmanı Yayınlandı! 2022'ye damga vuran Danimarka yapımı korku filmine Amerikan uyarlaması geliyor.
Yorum Alanı