5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Savaştan Sonra
İMDb 7.4 1080P
  • 347İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Savaştan Sonra

Filmin aksiyonu uzak 1946. yılda gerçekleşir. Henry McAllan adında bir adam ailesiyle birlikte Memphis'ten kendi ülkesine taşınmaya karar verir. Laura Macallan kendisini Mississippi Deltası'nda bulunan uzak pamuk tarlalarında bulur. Burada yeni bir hayata başlamaya ve çocukları yetiştirmeye çalışıyor - bu ona istediği kadar kolay değil, çünkü büyük bir şehirde yaşamaya alışkın ve köy hayatı onun için yeni. Buna ek olarak, bir kızın sürekli olarak kendisinin zorlu ve güçlü bir kayınpederinin bakışlarını hissetmesi kolay değildir. Yakında iki adam savaştan geri dönüyor: eş Jamie'nin kardeşi ve çiftlikte yaşayan siyah kiracı kiracıları ailesinin en büyük oğlu Ronzel Jackson. Çocuklar zor çiftlik günlerine ve her türlü aile sorununa karışıyor...filmilzerhd.com keyifli seyirler diler.

  Etiketler: , , , ,
  1. Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (23 Ağustos 2024)
      4 hafta Önce   35
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (23 Ağustos 2024) Bu hafta 4'ü yerli 10 film vizyona giriyor!Aralarında merakla beklenen yeniden çevirim "The Crow: Ölümsüz" (The Crow) ve Zoë Kravitz'in ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi "Gözlerini Kırp" (Blink Twice) da var.Seventeen Tour 'Follow' Again to CinemasSüre: 103dkTür: Belgesel, MüzikalYapımı: 2024 - Güney KoreGüney Koreli müzik grubu Seventeen'in Seoul Dünya Kupa...
    2023’te izleyebileceğiniz en iyi Kore filmleri
      1 yıl Önce   146
    2023’te izleyebileceğiniz en iyi Kore filmleri Bu içeriğimizde, sinema severler için 2023 yılında izlenebilecek en iyi Kore filmlerini bir araya getirdik.
Yorum Alanı