5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
İlişki Durumu Açık İlişki
İMDb 5.3 1080P
  • 265İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

İlişki Durumu Açık İlişki

Anna ve Will, birbirlerinin ilk aşkıdır. Hayatlarındaki tüm ilkleri birlikte yaşayan evliliğin eşiğindedir. Will, Anna’nın 30. yaş gününde ona evlenme teklifi etmeye hazırlanır. Bu sırada arkadaşları ile yemeğe çıktıkları bir gün içlerinden biri sarhoş olur ve evlenmeden önce onların başka insanlarla birlikte olmaları gerektiğini söyler. Çift arkadaşlarının bu dediğini başta şaka olarak algılasa da Anna, bir süre sonra ciddi olarak düşünmeye başlar. İlişkilerinin sağlamlığını test etmek için ikisinin de bir süre başka insanlarla görüşmesi gerektiğini düşünen Anna, Will’i de ikna ederek başka insanlarla görüşmeye başlar...filmilzerhd.com keyifli seyirler diler.

  Etiketler: , , , , , , ,
  1. “Friends” Yıldızlarından Matthew Perry’in Ölümüne İlişkin İlk Açıklama: “Rol Arkadaşından Daha Fazlasıydık…”
      11 ay Önce   106
    “Friends” Yıldızlarından Matthew Perry’in Ölümüne İlişkin İlk Açıklama: “Rol Arkadaşından Daha Fazlasıydık…” Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer, iki gün önce hayatını kaybeden Matthew Perry'i anmak için sessizliklerini bozdu.
    Netflix, yapacağı ilk canlı yayının tarihini açıkladı!
      2 yıl Önce   119
    Netflix, yapacağı ilk canlı yayının tarihini açıkladı! Netflix, geçtiğimiz aylarda duyurusunu yaptığı ilk canlı şovunun yapılacağı tarihi açıkladı. İşte net tarih!
    Zeki Demirkubuz’dan Nuri Bilge Ceylan’a Ağır Sözler: Cannes Muhtarı mısın?
      9 ay Önce   81
    Zeki Demirkubuz’dan Nuri Bilge Ceylan’a Ağır Sözler: Cannes Muhtarı mısın? Demizkubuz katıldığı canlı yayında, Nuri Bilge Ceylan ile aralarında uzun yıllardır devam eden anlaşmazlıklara değindi.
    11. Uluslararası Antakya Film Festivali Basına Tanıtıldı
      1 yıl Önce   64
    11. Uluslararası Antakya Film Festivali Basına Tanıtıldı Festival, 13 Ekim-19 Ekim 2023 tarihlerinde düzenlenecek.
    Kenan Işık’ın Sağlığı İle İlgili Son Durum Paylaşıldı
      1 yıl Önce   65
    Kenan Işık’ın Sağlığı İle İlgili Son Durum Paylaşıldı Kenan Işık, 9 yıl önce beyin kanaması geçirdi ve o günden beri komada yaşam mücadelesi veriyor.En son
Yorum Alanı