5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
The Child in Time
İMDb 6.1 1080P
  • 391İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

The Child in Time

Britanyalı aktör, yine bir edebiyat uyarlamasında başrolde. Memleketlisi Ian McEwan’ın Türkçe’de Zamanın İzlerinde adıyla yayımlanan The Child in Time romanı, Cumberbatch’in prodüksiyon şirketi SunnyMarch ve Pinewood ortak yapımıyla 90 dakikalık TV uyarlaması olarak ekrana gelecek. BBC için çekilen TV filminde Cumberbatch, üç yaşındaki kızlarını kaybettikten sonra yaşamı altüst olan başarılı çocuk kitapları yazarı Stephen Lewis’i canlandıracak. “Gurur duydum” Cumberbatch, senaryosunu Stephen Butchard’ın yazdığı TV filmi hakkında şunları söylüyor: “Romanı yıllar önce okumuştum. Hep benimle kaldı. Derin, hareketli ve çok güzel bir eser. Ancak Ian McEwan gibi biri, bir kaybediş öyküsünü bu denli dürüstçe kaleme alabilirdi. The Child in Time‘ın SunnyMarch’in yapımcılığını üstlendiği ilk drama olması da ayrıca gurur verici...filmilzerhd.com keyifli seyirler diler.

  Tür: Dram Filmleri
  Etiketler: , , , ,
  1. 2024 Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu!
      9 ay Önce   60
    2024 Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu! 75. Emmy Ödülleri dün gece gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu!Bu yıl 75. kez dağıtılan Emmy Ödülleri için kazananlar belli oldu. 2024 Emmy Ödüllerine “The Bear” ve “Succession” dizileri damga vurdu.2024 Emmy Ödülleri kazananlar tam listesini aşağıda bulabilirsiniz;En İyi Drama DizisiKAZANAN: SuccessionAndorBetter Call SaulThe CrownHouse of the DragonThe Last ...
    Amazon “God of War” Dizisi İçin Çalışmalara Başladı
      2 yıl Önce   121
    Amazon “God of War” Dizisi İçin Çalışmalara Başladı Amazon Prime Video, Sony'nin ünlü oyun serisini dizi olarak uyarlıyor.
    2023 Emmy Adayları Açıklandı!
      1 yıl Önce   169
    2023 Emmy Adayları Açıklandı! 75. Primetime Emmy adaylıklarına "Succession" ve "The Last of Us" Damga Vurdu!
    10 Kategoride Oscar Adayları Belli Oldu
      2 yıl Önce   207
    10 Kategoride Oscar Adayları Belli Oldu 95. Akademi Ödülleri'nin 10 kategorisinde yarışan filmler açıklandı.
    Son 20 yılın en iyi 100 filmi!
      2 yıl Önce   219
    Son 20 yılın en iyi 100 filmi! İzleyecek güzel bir dizi veya film arayan sinemaseverler için son 20 yılda çıkan en iyi 100 film listesini paylaşıyoruz.
Yorum Alanı