5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
İz Bırakma
İMDb 7.2 720P
  • 484İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

İz Bırakma

Jennifer Lawrence’ı sinemaya kazandıran Winter’s Bone’dan tam sekiz yıl sonra çektiği ilk filmde yönetmen Debra Granik, yeni gerçekçi yaklaşımından yine ödün vermiyor. İlk gösterimini Cannes’da Yönetmenlerin On Beş Günü bölümünde yapan İz Bırakma, Peter Rock’ın gerçek bir olaydan yola çıkan romanı My Abandonment’tan beyazperdeye uyarlanmış. Film, Portland şehri dışındaki ormanlık alanda herkesten uzakta yaşamlarını sürdüren bir baba-kızın hikâyesini anlatıyor. Başkaları tarafından bulunma ihtimaline karşı sürekli yer değiştiren, ormanda hayatta kalma oyunları oynayan ikili bir şekilde yakalanınca büyük şehrin ezici çarklarına uyum sağlayacak mıdır? İnsanı derinden etkileyen, doğa, şehir, aile ve modern yaşama dair ilginç noktalara değinen İz Bırakma’nın senaryosu travma geçirmiş asker emeklileriyle yapılan görüşmeler ve doğacı-filozof Henry David Thoreau’nun yazılarıyla Shakespeare’in Fırtına’sından da esinleniyor...onfilmizle.comkeyifli seyirler diler.

  Tür: Dram Filmleri
  Etiketler: , , ,
  1. Amfizem ile Mücadele Eden David Lynch Asla Emekli Olmayacağını Açıkladı
      1 ay Önce   48
    Amfizem ile Mücadele Eden David Lynch Asla Emekli Olmayacağını Açıkladı David Lynch sağlık durumu hakkındaki son gelişmeleri paylaştı.
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (29 Mart 2024)
      6 ay Önce   48
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (29 Mart 2024) Bu hafta 2’si yerli 8 film vizyona giriyor.Aralarında “Hayalet Avcıları: Ürperti” ile merakla beklenen “Güneşi Söndürmem Gerek” de var.Ayrıca, haftanın vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm'in
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (15 Mart 2024)
      6 ay Önce   71
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (15 Mart 2024) Bu hafta 8’i yerli 11 film vizyona giriyor!Aralarında aksiyon severleri mutlu edecek “Adaletin Eli” ile merakla beklenen korku filmi “Gece Yüzüşü” de var.Ayrıca, haftanın vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm'in
    Netflix, Alman Bilim Kurgu Dizisi “Das Signal”in Fragmanını Yayınladı
      7 ay Önce   56
    Netflix, Alman Bilim Kurgu Dizisi “Das Signal”in Fragmanını Yayınladı Netflix yeni bilim kurgu - gerilim dizisinden ilk fragmanı yayınladı.
    HBO “Jon Snow” Dizisine Yeşil Işık Yakmadı!
      10 ay Önce   68
    HBO “Jon Snow” Dizisine Yeşil Işık Yakmadı! HBO şefi, Jon Snow'a odaklanan yeni Game of Thrones dizisine onay çıkmadığını belirtti.
Yorum Alanı