5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Aşk Dersleri
İMDb 6.8 720P
  • 211İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Aşk Dersleri

Lessons of Love izle
Aşk Dersleri izle , Lessons of Love izle , Lekcja milosci izle , Aşk Dersleri 2019 Filmi Full Türkçe Altyazılı Dublaj izle – Jola, onlarca yıldır sorumluluklarını kendisinden beklendiği şekilde yerine getirdi. Altı çocuk annesi ve tacizci bir kocayla evliyken makyajını ve renkli kıyafetlerini giyip her şey normalmiş gibi davranırdı. Birdenbire eşinden ayrılma cesaretini bulur ve hayatın tadını sonuna kadar çıkarmaya başlar. Arkadaşlarıyla birlikte Café Smile’da dans ediyor, şarkı söylüyor ve şiir yazıyor. Aşk hakkında şarkı söylüyor, her zaman dilediği ama asla deneyimleme şansı bulamadığı bir şey. Kendisine ilgi ve şefkatle bakan Wojtek ile tanışır. Sonunda açılıp aşkı kabul edebilmek için ne şansı var? Özellikle de beklediğinden daha az zamanı olduğunu fark ettiğinde? onfilmizle.com iyi seyirler diler !!!


Yapım yılı : 2019
20 Haziran 2022 14:39

tt13009464


IMDB : 6.8

Ülkesi :
Poland


Yönetmen : Kasia Mateja
Malgorzata Goliszewska


Oyuncular : Jolanta Janus

Ödüller : 2 ödül & 3 Adaylık.
Film Süresi : 73 dakika
Diğer Adları : Lessons of Love


Kategori : Belgesel Filmleri izle

  1. 43. İstanbul Film Festivali Başladı!
      6 ay Önce   52
    43. İstanbul Film Festivali Başladı! Festival zengin programıyla dünya sinemasının en yeni örneklerini, usta yönetmenlerin son filmlerini, yeni keşifleri ve kült yapıtları 12 gün boyunca sinemaseverlerle buluşturacak.
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (15 Mart 2024)
      7 ay Önce   75
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (15 Mart 2024) Bu hafta 8’i yerli 11 film vizyona giriyor!Aralarında aksiyon severleri mutlu edecek “Adaletin Eli” ile merakla beklenen korku filmi “Gece Yüzüşü” de var.Ayrıca, haftanın vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm'in
    “Kuvvetli Bir Alkış” İnceleme: İçine Atman Guzum
      7 ay Önce   46
    “Kuvvetli Bir Alkış” İnceleme: İçine Atman Guzum Netflix'te yayınlanan mini dizi Kuvvetli Bir Alkış'ı Duygu Kocabaylıoğlu yazdı..
    Altın Koza’da Onur Ödülleri Açıklandı
      1 yıl Önce   89
    Altın Koza’da Onur Ödülleri Açıklandı 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin bu yılki Onur Ödülleri, Cihan Ünal ve Perran Kutman’a veriliyor.
    Film indirme siteleri 2023 – 12 Ücretsiz Site
      1 yıl Önce   176
    Film indirme siteleri 2023 – 12 Ücretsiz Site Daha fazla dizi ve film isteyenler için ücretsiz film indirme siteleri ile karşınızdayız. İşte en iyi film indirme sitesi ve programları!
Yorum Alanı