Marvel, Bob Odenkirk’ü İstiyor

Marvel, Bob Odenkirk’ü İstiyor

Kasım 7, 2022

141 Okunma

Marvel Studios, "Better Call Saul" yıldızını kilit bir rolle "Wonder Man" dizisine dahil etmek istiyor.

Filmlerle ve Disney+’ta yayınlanan dizilerle giderek genişleyen Marvel Sinematik Evreni, haliyele sürekli olarak yeni oyuncuları bünyesine katarak ilerliyor. Stüdyonun gelecek dizileri arasında yer alan “Agatha: Coven of Chaos”a katılan Aubrey Plaza bu isimlerden biri. Ayrıca Harrison Ford da gelecek Kaptan Amerika filminde rol almak üzere Marvel gemisine binen son isimlerden oldu.

Tüm Marvel içeriklerini izlemek için Disney+’a şimdi abone olun…

Marvel Studios şimdilerdeyse gözünü “Better Call Saul” yıldızı, iki Emmy ödüllü usta oyuncu Bob Odenkirk’e dikti. Stüdyonun Disney+’ya yayınlanacak “Wonder Man” dizisinde oynaması için aktöre teklif götürdüğü ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

“Wonder Man” dizisinde, ana karakteri yani Wonder Man olarak bilinen Simon Williams’ı Yahya Abdul-Mateen II (Matrix Resurrections, Candyman) canlandıracak. Çizgi romanlarda çok uzun yıllardır yer alan karakterlerden biri olan Simon Williams, bir aktör ve dublör. Güçlerini Baron Zemo sayesinde elde eden Williams, Zemo’nun Avengers’a sızarak onları yok etme planlarına karşın West Coast Avengers ekibinin bir parçası olarak maceralarına devam ediyor.

İddialara göre, Marvel’ın Bob Odenkirk için düşündüğü rol, Simon’ın menajeri olan Neal Saroyan. Çizgi romanlarda 1990’lı yıllardan itibaren yer alan Saroyan, üç kağıtçı bir karakter, dolayısıyla Odenkirk’ün uzun süredir başarıyla canlandırdığı Saul Goodman ile paralellikleri var.

Bob Odenkirk ya da Marvel’dan konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Yorum Alanı