5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Var Bunlar
İMDb 6.6 720P
  • 187İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Var Bunlar

Kahkahanın yeni adresi “Var Bunlar”, gündelik hayatın içinden çıkılmaz tekdüzeliğine sürüklenen iki yakın arkadaşın eğlenceli maceralarını konu alıyor... hdfilmcehennemi iyi seyirler diler... hdfilmcehennemi2.net keyifli seyirler diler.

  Tür: Uncategorized
  Etiketler: , ,
  1. Warner Bros. Discovery’nin Hedefinde Daha Fazla “Harry Potter” Filmi Var!
      2 yıl Önce   159
    Warner Bros. Discovery’nin Hedefinde Daha Fazla “Harry Potter” Filmi Var! Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, “Harry Potter” yazarı J.K. Rowling ile daha fazlasını yapmak için ciddi bir potansiyel olduğunu söyledi.
    Disney’in 2024 Kazancı 3 Milyar Doları Geçti!
      1 ay Önce   42
    Disney’in 2024 Kazancı 3 Milyar Doları Geçti! "Ters Yüz 2" ve "Deadpool & Wolverine" sayesinde Disney, 2024'ün 3 milyar doların üstünde kazanan ilk stüdyosu oldu.
    Netflix’ten “Ghostbusters” ve “Hotel Transylvania” Dizileri Geliyor
      3 ay Önce   41
    Netflix’ten “Ghostbusters” ve “Hotel Transylvania” Dizileri Geliyor Sony Pictures Animation, Netflix'te yayınlanacak iki yeni animasyon dizisini duyurdu.
    Brian Cox’tan Joaquin Phoenix’in “Napolyon” Performansına Sert Eleştiri: Berbattı
      5 ay Önce   56
    Brian Cox’tan Joaquin Phoenix’in “Napolyon” Performansına Sert Eleştiri: Berbattı Brian Cox, katıldığı bir programda “Napolyon” (Napoleon) filminde Joaquin Phoenix’in performansı için ağır eleştirilerde bulundu. “Succession” dizisi yıldızı Brian Cox, Joaquin Phoenix’in “Napolyon” (Napoleon) filmindeki performansını eleştirdi. Cox, “Korkunç. Bu korkunç. Joaquin Phoenix'ten gerçekten berbat bir performans. Gerçekten dehşet verici. Ne düşündüğünü bilmiyorum. Bunun tamamen...
    Brian Cox’tan Napolyon Rolündeki Joaquin Phoenix’e Ağır Eleştiri: “Gerçekten Berbattı”
      5 ay Önce   50
    Brian Cox’tan Napolyon Rolündeki Joaquin Phoenix’e Ağır Eleştiri: “Gerçekten Berbattı” Röportajlarındaki açıksözlülüğü ile tanınan Brian Cox, Napolyon filmini ve başrol performansını beğenmediğini sözünü sakınmadan anlattı.
Yorum Alanı