5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Deli ve Dahi
İMDb 7.3 1080P
  • 535İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Deli ve Dahi

The Professor and the Madman, Oxford İngilizce Sözlüğü'nün yaradılışın gerçek hikayesini konu ediyor. Professor James Murray, gerçekleştirmek istediği proje için gecesini gündüzüne katarak çalışmaktadır. Amacı, Oxford İngilizce Sözlüğü'nün on bin kelimelik ilk baskısını hayata geçirmektir. Çalışmalarını sürdürdüğü sırada Murray'nin eline akıl hastanesinden büyük bir çalışma geçer. Çok tehlikeli hastaların konulduğu bir akıl hastanesinde yatmakta olan Dr. W.C. Minor, profesöre 10.000 kelimelik bir çalışma gönderir. Minor’un gönderdiği bu liste ikilinin yollarının kesişmesine neden olur...hangi konuda keyifli seyirler diler.

  Etiketler: , , , ,
  1. “Yaratılan”dan Yeni Fragman: Yaşam ile Ölüm, Delilik ile Dahilik Arasında…
      12 ay Önce   79
    “Yaratılan”dan Yeni Fragman: Yaşam ile Ölüm, Delilik ile Dahilik Arasında… Netflix'in Çağan Irmak imzalı yeni dizisi "Yaratılan" 20 Ekim'de başlıyor.
    “The Bear”ın Yeni Sezonuna Acıkanlar İçin Disney+’tan Müjdeli Haber!
      1 yıl Önce   136
    “The Bear”ın Yeni Sezonuna Acıkanlar İçin Disney+’tan Müjdeli Haber! İzleyicilerine protein ve karbonhidratı bol görsel şöleni güçlü bir dramedi sunan "The Bear" 2. sezonuyla 19 Temmuz'dan itibaren Disney+'ta!
    “Her Şey Dahil” 9 Aralık’ta Sinemalarda!
      2 yıl Önce   120
    “Her Şey Dahil” 9 Aralık’ta Sinemalarda! Filmin başrollerini Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri üstleniyor.
    “Her Şey Dahil”in Fragmanı Yayınlandı!
      2 yıl Önce   122
    “Her Şey Dahil”in Fragmanı Yayınlandı! Başrollerini Gonca Vuslateri ve Gürgen Öz'ün paylaştığı film 9 Aralık'ta sinemalarda!
    2024 Emmy Adayları Açıklandı: “Shōgun” ve “The Bear” Zirvede!
      3 ay Önce   110
    2024 Emmy Adayları Açıklandı: “Shōgun” ve “The Bear” Zirvede! 76. Emmy Ödülleri'nin adayları açıklandı, ödüller 15 Eylül'de sahiplerini bulacak.
Yorum Alanı