5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Enstitü
İMDb 4.1 1080P
  • 265İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Enstitü

Ebeveynlerinin zamansız ölümünüyle başa çıkamayan genç Isabel, gönüllü olarak bir enstitüye girer. Gördüğü tedavide tuhaflıklar farkeden kız, kaçmaya karar verir... onfilmizle.com keyifli seyirler diler.

  Etiketler: , , ,
  1. Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (13 Eylül 2024)
      6 gün Önce   31
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (13 Eylül 2024) Bu hafta 4'ü yerli 11 film vizyona giriyor!Ünlü vampir serisi "Alacakaranlık"ın ilk üç filmi yeniden vizyonda.Alacakaranlık (Twilight)Süre: 121dkTür: Dram, Fantastik, RomantikYönetmen: Catherine HardwickeSenarist: Melissa RosenbergYapımı: 2008 - İngiltere ,  ABDOn yedi yaşındaki Isabella Swan (Kristen Stewart), babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere Washington’da küçük bi...
    34. Ankara Film Festivali’nin Onur Ödülleri Açıklandı!
      12 ay Önce   74
    34. Ankara Film Festivali’nin Onur Ödülleri Açıklandı! 34. Ankara Film Festivali'nin Aziz Nesin Emek Ödülü oyuncu Nur Sürer’e, Sanat Çınarı Ödülü ressam Mustafa Ayaz’a, Kitle İletişim Ödülü ise müzisyen Cahit Berkay’a, Vakıf Özel Ödülleri ise Merve Dizdar ve Burak Çevik'e verilecek.
    27. Gezici Festival’de 14 Ülkeden 9 Film İzleyiciyle Buluşacak!
      2 yıl Önce   141
    27. Gezici Festival’de 14 Ülkeden 9 Film İzleyiciyle Buluşacak! Bu yıl 27. kez düzenlenen Gezici Festival’in Dünya Sineması Bölümü'nde 14 Ülkeden 9 Film İzleyiciyle Buluşacak!
    Ankara Film Festivali Afişi ve Dünya Sineması Programı Açıklandı!
      2 yıl Önce   200
    Ankara Film Festivali Afişi ve Dünya Sineması Programı Açıklandı! Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 33. Ankara Film Festivali için geri sayım başladı.
Yorum Alanı