5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Get Big
İMDb 6.4 1080P
  • 316İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Get Big

Kısmen gerçek olaylardan esinlenen ''Get Big'', iki arkadaşın liseden ortak bir dostlarının düğününde tekrar kaynaşması ile başlarına gelenleri anlatmaktadır. Alec, çekici ve belalıdır, Nate ise ruh hali değişken ve garip. İkisi birbirlerinin tam zıttıdır. ''Get Big'' çılgın bir 24 saat içinde geçenleri anlatmaktadır. Alec ve Nate'in karşı karşıya gelmesinden, sınıf arkadaşlarının büyük gününe kadar; garip polisler, huysuz komşular, uyuşturucu kaçakçıları, psikopatlar, eskortlar ve güzel kızlar ile dolu bir serüven başlar... onfilmizle.com keyifli seyirler diler.

  Etiketler: , , , ,
  1. Matthew Perry’nin Aşırı Dozdan Ölümünde 2’si Doktor 5 Kişi Suçlanıyor!
      1 ay Önce   27
    Matthew Perry’nin Aşırı Dozdan Ölümünde 2’si Doktor 5 Kişi Suçlanıyor! Sanıkların "geniş bir yeraltı suç ağının" parçası olduğu belirtiliyor.
    ATV’nin “Yaban Çiçekleri” Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!
      6 ay Önce   39
    ATV’nin “Yaban Çiçekleri” Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! ATV'de seyirci ile buluşacak olan “Yaban Çiçekleri” dizisinin yayın tarihi belli oldu!Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’nın başrollerini paylaştığı “Yaban Çiçekleri” dizisi için yayın tarihi açıklandı! Dizi, 25 Mart Pazartesi ATV’de başlayacak. Aydın Bulut’un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yapımını ise O3 Medya üstleniyor.“Yaban Çiçekleri” dizisinde Akınözü ve Malbora'ya Büşra...
    2024 Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri Sahiplerini Buldu!
      8 ay Önce   80
    2024 Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri Sahiplerini Buldu! 2024 Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri (Critics Choice Awards) için kazananlar belli oldu!“Oppenheimer”, 2024 Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'nde ‘En İyi Film’, ‘En İyi Yönetmen’ (Christopher Nolan) ve ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ (Robert Downey Jr.) dahil olmak üzere sekiz ödülü evine götürerek büyük kazanan oldu.Televizyon tarafında ise “The Bear”, “Succession” ve “Beef” gecenin öne ç...
    George Clooney: Matthew Perry “Friends”te Mutlu Değildi
      9 ay Önce   45
    George Clooney: Matthew Perry “Friends”te Mutlu Değildi George Clooney, Matthew Perry'nin hayatına dair üzücü ayrıntılar paylaştı.
    Bir Başkadır’a Amerika’dan Ödül
      2 yıl Önce   139
    Bir Başkadır’a Amerika’dan Ödül Berkun Oya imzalı "Bir Başkadır", geçtiğimiz hafta America Abroad Media (AAM)’nın kuruluşunun 10. yılını kutlamak üzere Washington’da düzenlediği gecede ödüllendirildi.
Yorum Alanı