5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Kuyu
İMDb 5.7 1080P
  • 304İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Kuyu

Film İrlanda kırsalında geçiyor. Korkunun çeşitli unsurlarını anlatır: anne ve oğul arasındaki ilişki, garip ve belirsiz komşuların varlığı, yavaş yavaş onları yakalayan şeytani güç ve dev bir çukur hakkında. Filmin teması: Shana Kerslake tarafından canlandırılan Sarah O'Neill, kötü geçmişinden kaçmaya çalışıyor, kırsal İrlanda'da yeni ve dokunulmaz bir hayat kurmaya çalışıyor. Ama işler hayal ettiği kadar gitmiyor. Yeni komşularının hareket içindeki davranışı, Sarah ve oğlunun hiç bağışıklık kazanmadığını gösterecektir. Güvenliklerini delen garip bir komşu, Sarah'yı paranoyak hale getirecek ve kötü rüyalara sahip olacak. Bu arada, Sarah’nın oğlu Criss de değişecek ve annesi bunu yavaş yavaş fark edecek. Bir zamanlar, evlerinin arkasındaki ormanda yürüdüklerinde, Chris aniden kaybolur. Umutsuzca oğlunu ormanda arıyor, Sarah büyük bir delik keşfediyor. Sonunda, bir oğul bulan Sarah, her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Ama sorun değil...onfilmizle.com keyifli seyirler diler.

  Tür: Korku Filmleri
  Etiketler: , ,
  1. “Stranger Things”in Yaratıcılarından Yeni Korku Dizisi Geliyor!
      2 ay Önce   67
    “Stranger Things”in Yaratıcılarından Yeni Korku Dizisi Geliyor! Netflix, Duffer kardeşlerin baş yapımcı olduğu "Something Very Bad Is Going To Happen" dizisinin siparişini verdi.
    Usta Oyuncu Ayten Gökçer Hayatını Kaybetti.
      4 ay Önce   44
    Usta Oyuncu Ayten Gökçer Hayatını Kaybetti. Tiyatro ve sinemanın efsanevi isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti.Usta oyuncu Ayten Gökçer, 84 yaşında yaşamını yitirdi. Gökçer’in cenazesinin 15 Mayıs Çarşamba günü öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na eşi Cüneyt Gökçer'in yanınadefnedileceği öğrenildi.“Taçsız Kral”, “Yılan Hikayesi”, “İstanbul Kırmızısı” ve daha nice yapımda yer alan Gökçer, 1988 ...
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (29 Mart 2024)
      6 ay Önce   48
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (29 Mart 2024) Bu hafta 2’si yerli 8 film vizyona giriyor.Aralarında “Hayalet Avcıları: Ürperti” ile merakla beklenen “Güneşi Söndürmem Gerek” de var.Ayrıca, haftanın vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm'in
    “Güneşi Söndürmem Gerek” Fragman: Satış Rekorları Kıran Gençlik Romanından Uyarlandı!
      6 ay Önce   44
    “Güneşi Söndürmem Gerek” Fragman: Satış Rekorları Kıran Gençlik Romanından Uyarlandı! Emre Gül'ün çok satan gençlik romanından uyarlanan film 29 Mart'ta sinemalarda!
Yorum Alanı