5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Mr. Robot
İMDb 8.6 1080P
  • 186İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Mr. Robot

'Mr. Robot', gündüz yazılım güvenliği şirketinde çalışan, geceleri ise sanal evrenin gizli kahramanı olan Elliot Alderson'ın dünyasına giriş yapıyor. Elliot Alderson, Allsafe adlı bir siber güvenlik şirketinde çalışmaktadır. Becerikli bir bilgisayar programcısı olan, fakat sosyal fobi ve depresyonla boğuşan Elliot, insanlarla iletişim kurma ihtiyacını geceleri kişilerin sosyal medya ve banka hesaplarında gezinerek gidermektedir. Bu şekilde, danıştığı psikoloğu dahil çevresindeki herkes hakkında bilgi edinen Elliot, bir taraftan da suç işlediğini fark ettiği insanların yakalanmasını sağlar. Bir gün Allsafe'in en büyük müşterisi olan E Corp adlı şirkete büyük bir siber saldırı düzenlenir ve Elliot bu saldırıyı durdurmayı başarır. Gece metroda karşısına çıkan Mr. Robot adındaki gizemli karakter, ona saldırıyı düzenleyen hacker grubunun lideri olduğunu söyler ve Elliot'ı gruba katılmaya davet eder. Mr. Robot'un amacı bir siber devrim gerçekleştirmektir ve bunu E Corp gibi şirketleri alt ederek yapmayı amaçlamaktadır. Elliot başta tereddüt etse de, sonunda bu teklifi kabul etmeye karar verir... onfilmizle.com keyifli seyirler diler.

  Etiketler: , , , ,
  1. Julia Roberts ve Ethan Hawke Başrollü “Leave the World Behind”dan Yeni Fragman
      11 ay Önce   79
    Julia Roberts ve Ethan Hawke Başrollü “Leave the World Behind”dan Yeni Fragman Netflix, "Mr. Robot" yaratıcısı Sam Esmail'in gerilim filminden yeni bir fragman yayınladı.
    IMDb’ye göre dünyanın en iyi 100 dizisi! İşte liste
      2 hafta Önce   66
    IMDb’ye göre dünyanın en iyi 100 dizisi! İşte liste Bu içeriğimizde IMDb verilerine göre dünyanın en iyi dizilerini sizin için sıraladık. İşte en iyi 100 dizi...
    Netflix Geeked Week 2023: 3 Cisim Problemi, Avatar: The Last Airbender, Umbrella Academy’den Son Haberler, Fragmanlar!
      10 ay Önce   85
    Heyecanlandıran duyuru: Cyberpunk 2077 dizisi geliyor!
      11 ay Önce   62
    Heyecanlandıran duyuru: Cyberpunk 2077 dizisi geliyor! Dünyaca ünlü oyunlardan Cyberpunk 2077 için yeni bir live-action projesi üzerinde çalışıldığı duyuruldu. İşte ayrıntılar...
    “Metropolis” Dizisi Çekimler Başlamadan İptal Edildi
      1 yıl Önce   84
    “Metropolis” Dizisi Çekimler Başlamadan İptal Edildi Fritz Lang'ın 1927 yapımı klasik filminin dizi uyarlaması artan maliyetlere dayanamadı.
Yorum Alanı