5.0
Toplamda 0 oy verildi.
  • Fragman
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Gün Tage
İMDb 6.2 720P
  • 133İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Gün Tage

İMDB: 6.2 Avusturyalı Natascha Kampusch’un kaçırılıp 8, 5 yıl Viyana’da bir evde rehin tutulmasının anlatılmakta. 1998 yılında okula giderken kaçırılan Kampusch, olay yaşandığında henüz 10 yaşındadır.

Onu kaçıran Wolfgang Priklopil adlı kişinin küçük çocuğu, kurtulmayı başardığı 2006 yılına kadar, Viyana’daki evinin garajında, penceresiz bir bölmede tutması çarpıcı sahnelerle izleyiciye aktarılıyor. İyi seyirler onfilmizle.com

  Etiketler: , , , ,
  1. Wes Anderson’ın Yeni Filmi “The Phoenician Scheme”in Kadrosu Ortaya Çıktı
      3 ay Önce   40
    Wes Anderson’ın Yeni Filmi “The Phoenician Scheme”in Kadrosu Ortaya Çıktı Filmde Anderson'ın daha önce de birlikte çalıştığı Benedict Cumberbatch, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Willem Dafoe gibi isimler rol alıyor.
    “Afacanlar Kampta” Filminin Hayvansever ‘Afacanlar’ı…
      9 ay Önce   49
    “Afacanlar Kampta” Filminin Hayvansever ‘Afacanlar’ı… Afacanların yeni macerasını konu alan TRT ortak yapımı “Afacanlar Kampta” filmi 19 Ocak 2024’te vizyona girecek.Şile ormanlarında özel olarak kurulan platoda oluşturulan kamp alanında çekilen ve 19 Ocak’ta vizyona girecek olan “Afacanlar Kampta” filminin seti, sık sık can dostların ziyaretlerine ev sahipliği yaptı. ‘Afacanlar, çekimler süresince sevgiyle karşıladıkları can dostlarla geçirdikl...
    Netflix’in Yeni Dizisi Fool Me Once’dan İlk Fragman
      10 ay Önce   63
    Netflix’in Yeni Dizisi Fool Me Once’dan İlk Fragman Harlan Coben uyarlaması dizi 1 Ocak'ta yayında..
    “The Boys” 4. Sezondan Kötü Haber
      1 yıl Önce   111
    “The Boys” 4. Sezondan Kötü Haber Dördüncü sezon senaristler grevi bitene kadar yayınlanmayacak...
    “Wednesday” Yıldızı Jenna Ortega Hangi Repliği Söylemeyi Reddetti?
      2 yıl Önce   116
    “Wednesday” Yıldızı Jenna Ortega Hangi Repliği Söylemeyi Reddetti? Jenna Ortega, bazı repliklerin çıkartılmasını istediğini açıkladı.
Yorum Alanı